15 χρόνια στον χώρο των ζωντανών Δημοπρασιών με συνέπεια και επαγγελματισμό.

Δημοπρασία Σπάνιων Βιβλίων, Τεκμηρίων, Συλλεκτικών αντικειμένων, Λιθόγραφων, Χαρακτικών, Λαϊκής Τέχνης, Φιλελληνικών & Έργων τέχνης

Η απόφασή να επεκτείνουμε τις δραστηριότητές μας στις ζωντανές Δημοπρασίες δεν ξεκίνησε από την φιλοδοξία να δημιουργήσουμε έναν ακόμα οίκο Δημοπρασιών στην Ελλάδα, αλλά από την διαπίστωση της ύπαρξης ενός μεγάλου κενού στον χώρο, το οποίο είχε να κάνει με τη σχέση ποιότητας και ποικιλίας του προσφερόμενου υλικού στους συλλέκτες και βιβλιόφιλους.

Αφουγκραζόμενοι την ανάγκη της αγοράς για καλό υλικό, καλές τιμές και αξιόπιστες συναλλαγές, δημιουργήσαμε έναν πλούσιο, εικονογραφημένο κατάλογο στον οποίο μπορεί κανείς να δει όλα τα προϊόντα με την ακριβέστερη δυνατή περιγραφή. Η κίνηση αυτή φαίνεται ότι απέδιδε. 

Η ποιότητα του προσφερόμενου υλικού αναβαθμιζόταν συνεχώς από κατάλογο σε κατάλογο και η διαφάνεια και ο άψογος επαγγελματισμός στις συναλλαγές μας έφερε τους πρώτους καρπούς στη συνεργασία μας με τους πωλητές και αγοραστές. Το μόνο που είχαμε ζητήσει τότε από εσάς ήταν να μας εμπιστευθείτε και να σεβαστείτε την προσπάθειά μας, δίνοντάς σας την υπόσχεση πως δε θα προδώσουμε ποτέ την εμπιστοσύνη που θα μας δείξετε.

15 χρόνια μετά, πιστοί στις παραπάνω αρχές, τα βήματα που έγιναν είναι τεράστια. Νέοι κατάλογοι, νέες ιδέες, θεματικές δημοπρασίες, κατάλογος έργων τέχνης και όλα αυτά με τη δική σας συμβολή και συμπαράσταση.

Οι νέες τεχνολογίες είναι αυτές που σήμερα μας επιτρέπουν να κάνουμε άλματα στις μεθόδους επικοινωνίας μας και όχι μόνο. Σύντομα θα σας προτείνουμε νέους τρόπους συνεργασίας, με σκοπό την καλύτερη διαχείριση των αντικειμένων που μας εμπιστεύεστε και αρτιότερη παρουσίασή τους στο αγοραστικό κοινό. Παραμένουμε πάντα ανοιχτοί σε προτάσεις βελτίωσης του τρόπου συνεργασίας μας.

Περιηγηθείτε στον αναδιαμορφωμένο ιστοχώρο μας και ανακαλύψτε νέα προϊόντα και ευκαιρίες μέσα από τις ζωντανές ή διαδικτυακές δημοπρασίες που οργανώνουμε, αλλά και από τους καταλόγους άμεσων πωλήσεων που εκδίδουμε σε τακτά χρονικά διαστήματα.

 

Η ομάδα της frattis auctions

 

 

 

 

Υπηρεσίες που παρέχουμε

Στον οίκο μας μπορείτε να βρείτε σπάνια συλλεκτικά αντικείμενα, έργα τέχνης και βιβλιοφιλικές εκδόσεις. Παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου με επαγγελματισμό υψηλών προδιαγραφών αλλά και φιλική εξυπηρέτηση.